Για επικοινωνία με την πρωτοβουλία, αποστολή κειμένων, φωτογραφιών, κτλ.: anarxikoiargous@gmail.com

ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΤΙ;

ΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Μερικούς μήνες πριν στους στρατώνες "ξεφύτρωσαν" κάτι καμερούλες.
Πριν λίγες εβδομάδες "ξεφύτρωσε" ένας φράχτης.

Αρχικά, οι κάμερες υποτίθεται πως μπήκαν διότι στον χώρο θα φιλοξενούνταν αντικείμενα του Αρχαιολογικού μουσείου. Οι στρατώνες είναι αποκλεισμένοι, και η πρόσβαση στον χώρο είναι αδύνατη, ειδικά το βράδυ που κλείνουν οι "πόρτες".

Οι ρουφιάνοι συμπολίτες μας, οι ρουφιάνοι καταστηματάρχες - που από δω και στο εξής θα πρέπει να περιμένουν μια χούφτα σκατά για είσπραξη στις καφετέριες τους - κατάφεραν να κλείσουν έναν από τους λίγους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ χώρους, που ο καθένας μας μπορούσε να πιει με ησυχία μια μπύρα, να αράξει και να κουβεντιάσει με την παρέα του, χωρίς να είναι αναγκασμένος να πληρώσει πανάκριβα το ποτό του σε κάποια από τις καφετέριες του Άργους.

Πέρα από το αντιαισθητικό της ύπαρξης των καμερών και της τσιμέντωσης (καταστροφής) του πλακόστρωτου για την τοποθέτηση του φράχτη, αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι η κίνηση των τοπικών αρχόντων να αφανίσουν κάθε διαφορετική επιλογή που υπήρχε στο Άργος. Τα 2.000.000 ευρώ όμως, δεν είναι λίγα. Κάπως πρέπει να φανεί οτι χρησιμοποιήθηκαν.

Επειδή πάντα θέλατε, και θα θέλετε ένα Άργος κοτέτσι, πάντα θα τρώτε σκατά. Αυτό είναι το σίγουρο.

Οι τοπικές φυλλάδες (πχ Παρατηρητής) με τους αμόρφωτους δημοσιογραφίσκους κάνουν λόγο για αναγκαία κίνηση, γιατί βλέπετε οι στρατώνες είναι στέκι ναρκομανών, στέκι ακραίων και περιθωριακών στοιχείων... Ναι καλά διαβάσατε.. Θα θέλαμε να ξέραμε αν αυτοί που γκαρίζουν - ναι, γκαρίζουν. Οι γάιδαροι γκαρίζουν - έχουν πλησιάσει ποτέ τους στρατώνες, αν έχουν καθίσει έστω και για ένα λεπτό..

Ο αέρας που έχουν πάρει τα γνωστά από παλιά σκουλήκια του Άργους, θα κοπεί. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τρομολάγνο να κάνει το "παιχνίδι" του.

Καλούμε όλους τους πολίτες και τις τοπικές οργανώσεις του Άργους, που έχουν μια στοιχειώδη αντίληψη της ελευθερίας να πάρουν θέση και όλοι μαζί να μην επιτρέψουμε αυτή η κατρακύλα να συνεχιστεί.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΟΙ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Πρωτοβουλία Αναρχικών Άργους
για την απελευθέρωση των ελεύθερων χώρων

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xairetw sas syntrofoi! xairomai gia tis kinhseis sas. To argos syntiritikopoieitai. Emeis prepei na drasoume

Allhleggyos.

Ανώνυμος είπε...

Bravo re paidia! Bravo gia to keimenaki sas kai to blog sas! Etsi opws ta grafete einai ta pragmata.. Kalh synaixeia

Me agwnistikous xairetismous

Ανώνυμος είπε...

Etsi re paides panta tetoia.To Argos 8a ginei h nea Ktalonia

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν και οι κάμερες, και ο φράχτης από τους στρατώνες!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που σκοπός τους είναι η παραπληροφόρηση και η εκτόξευση λάσπης, θα διαγράφονται δίχως δεύτερη σκέψη όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.