Για επικοινωνία με την πρωτοβουλία, αποστολή κειμένων, φωτογραφιών, κτλ.: anarxikoiargous@gmail.com

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ!

Μπροστά σε πολιτικές ανακοινώσεις και έντονες φημολογίες για κλείσιμο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, από την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη, ενόψει των κινητοποιήσεων έναν χρόνο μετά την κρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αποφασίσαμε να έρθουμε και να παραμείνουμε στο Πολυτεχνείο, και με τη φυσική και πολιτική παρουσία μας να κρατήσουμε το χώρο ανοιχτό, αποτρέποντας το κλείσιμό του.

Το Πολυτεχνείο και όλες οι σχολές δεν είναι τσιφλίκια της όποιας κυβέρνησης και των πρυτανικών αρχών για να τις κλείνουν όποτε αυτοί αποφασίζουν με βάση τις σκοπιμότητές τους. Ανήκουν πρώτα και κύρια στους αγωνιζόμενους ανθρώπους. Γι' αυτό άλλωστε και αποφασίστηκε από το κράτος το κλείσιμο των σχολών προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν από τους αγωνιζόμενους ως χώροι συνεύρεσης, ζύμωσης, αντιπληροφόρησης και συνδιαμόρφωσης απόψεων και δράσεων.

Κρατάμε το Πολυτεχνείο ανοιχτό και καλούμε απόψε, Πέμπτη 3 Δεκέμβρη, στις 9 μ.μ., συζήτηση - συνέλευση για τη συνδιαμόρφωση και τον συντονισμό συλλογικών δράσεων αγώνα για τις επόμενες ημέρες.

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Συντρόφισσες - σύντροφοι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που σκοπός τους είναι η παραπληροφόρηση και η εκτόξευση λάσπης, θα διαγράφονται δίχως δεύτερη σκέψη όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.